Servicii

 • Oferim soluti pentru orice dimensiune

  Oferim soluti pentru orice dimensiune …

  … pentru ca dorim sa venim in ajutorul dumneavoastra cu cele mai bune solutii, idei, decizii si mod de transpunere in realitate a proiectelor visate.

 • Consultanta

  Prin consultanta dorim sa va ajutam in alegerea modelului de usa dorit pentru locuinta dumneavoastra. Fie ca aveti nelamuriri legate de model sau de ce nuanta, fie ca doriti sa asortati nuanta la ton mobilierului  sau fie ca doriti sa aflati anumite detalii tehnice ( respectiv dimensiuni, materiale, finisaje), agentii nostri de vanzari va stau la dispozitie, pentru a va facilita luarea deciziei corecte.

 • Masuratori

  Acest serviciu este oferit in mod gratuit  la locatia unde urmeaza sa fie montate usile, cu programare prealabila stabilita impreuna cu agentii nostrii de vanzri.

 • Montaj

  Acest serviciu este optional, efectuat de o echipa de profesionisti, colaboratori ai societatii noastre.

  Pentru montarea usilor (interior/exterior) sunt folosite materiale de cea mai buna calitate, acestea fiind adaptate atat sezonului, cat si locatiei unde se efectueaza montajul.

  Avantajul executarii montajului de catre echipa noastra, va scuteste de neplacerile cauzate de efectuarea altor drumuri dupa materialele auxiliare si reglaje care sunt necesare la montaj.

 • Transport

  Acest serviciu este gratuit pe raza municipiului Brasov si Ploiesti.

Showroom ASMA Brasov

Locul ideal unde puteti gasi …solutii pentru orice dimensiune … si inspiratie pentru orice stil.

Este un showroom modern, unde puteti gasi o gama larga de produse si servicii perfect adaptate cerintelor clientilor nostri.

In cadrul showroom-ului nostru beneficiati de orice informatie si ajutor, incepand cu alegerea modelului dorit, pana la detaliile privind masuratoarea si transportul.

Vizitati-ne ! .. noi va sateptam pe strada De Mijloc nr. 63. Brasov.

Showroom ASMA Ploiesti

Locul ideal unde puteti gasi …solutii pentru orice dimensiune … si inspiratie pentru orice stil.

Este un showroom modern, unde puteti gasi o gama larga de produse si servicii perfect adaptate cerintelor clientilor nostri.

In cadrul showroom-ului nostru beneficiati de orice informatie si ajutor, incepand cu alegerea modelului dorit, pana la detaliile privind masuratoarea si transporul.

Vizitati-ne ! .. noi va sateptam pe strada G. Cantacuzino  nr. 103. Ploiesti.