Usi la Comanda

Usile se pot realiza pe orice dimensiune si pentru orice grosine de zid.

Finisajul usilor este realizat din furnir natural de stejar.

Nota de personalitate o puteti da chiar dumneavoastra, avand posibilitatea sa veniti cu propriile idei in ceea ce priveste modelul usi (decupajul realizandu-se doar in linie dreapta) si culoare (nuanta se poate alege dintr-un catalog ce va sta la dispozitie in showroom).

Specificatie pe produs  – finisaj furnir nat stejar baituit(nuc, nuc amestec, stejar auriu, stejar natur, wenge).- Culoarea usi este data fie de nuanta furnirului, fie de culoarea baitului pe care o puteti alege din catalogul ce va sta la dispozitie in showroomu-rile noastre.

Usile noastre sunt realizate in intregime din prefabricate din lemn, pe o structura celulara, furniruite cu furnir natural de stejar, si finisate cu lacuri de cea mai buna calitate ce ofera rezistenta si durabilitate.

structure-celular1

 • Furnirul

  Furnirul pe care il folosim este cel de stejar natural, insa in cazul in care doriti o alta esenta va putem puna la dispozitie si alte variante, respectiv: wenge, zebrano, koto, frasin, mahon.

  zebrano1 frasinkotomahon
  nuc.stejarwenge2

 • Culoarea

  Culoarea usi este data fie de nuanta furnirului, fie de culoarea baitului pe care o puteti alege din catalogul ce va sta la dispozitie in showroomu-rile noastre.

 • Tipuri de Toc

  Noi fabricam doua tipuri de toc, respectiv:

  • usi cu toc fix – pentru grosimea zidului de la 70-100mm:
  • usi cu toc reglabil* – pentru grosimea zidului mai mare de 100mm.

  * – tocul reglabil se compune din tocul usi, captusala ce poate avea orice dimensiune si pervazele usi.

 • Detalii Tehnice

  Avantajul executarii montajului de catre echipa noastra, va scuteste de neplacerile cauzate de efectuarea altor drumuri dupa materialele auxiliare si reglaje care sunt necesare la montaj.

Ne puteti contacta pentru informatii suplimentare direct la telefoanele afisate in pagina Contact sau prim mail cu ajutorul formularului de contact din partea dreapta. Vom raspunde solicitarilor sau intrebarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Ai gasit modelul ideal? Venim in sprijinul tau cu servicii de consultanta specializata. Intra in contact cu specialistii ASMA pentru a comanda modelul dorit, iar consultantii nostri iti vor raspunde in cel mai scurt timp.

Formular de Comanda

Noua ne place sa spunem ca usile noastre sunt ...usi cu personalitate…,nota de personalitate putand fi data chiar de dumneavoastra, avand posibilitatea sa veniti cu propriile idei in ceea ce priveste modelul usi (decupajul realizandu-se doar in linie dreapta) si culoare (nuanta se poate alege dintr-un catalog ce va sta la dispozitie in showroom).Usile se pot realiza pe orice dimensiune si pentru orice grosime de zid.

Usile ASMA sunt realizate doar pe comanda, fapt pentru care le putem adapta din punct de vedere al modelului, al culorii, al dimensiunii golului de usa si grosimii de zid.

In cazul in care doriti usi culisante, usi duble, usi in doua canate sau chiar iluminatoare, suntem pregatiti sa va ajutam.