Usa interior furniruita Levana - Usa de interior Brasov Asma

Usa de interior furniruita Levana

Usa de interior furniruita Levana se concentrează pe linii orizontale si verticale care oferă o abordare modernă asupra stilului tradițional. Frumusețea sa constă în simplitatea sa. O poti folosi în camerele din întreaga casă și știi că va arăta elegant, alături de decorul existent. Finisajul neted ii oferă un aspect sofisticat.

Modele Usa Interior Furniruita Levana

Usa interior furniruita Levana 1 -Usi Interior Brasov Asma
Usa Levana Model 1
Usa interior furniruita Levana 2 -Usi Interior Brasov Asma
Usa Levana Model 2
Usa interior furniruita Levana 3 -Usi Interior Brasov Asma
Usa Levana Model 3

Detalii si Specificatii

Furnirul pe care il folosim este cel de stejar natural, insa in cazul in care doriti o alta esenta va putem puna la dispozitie si alte variante.
Culoarea usi este data de culoarea baitului pe care o puteti alege din catalogul ce va sta la dispozitie in showroomu-rile noastre.

Vezi mai mult

Întreținerea regulată a produselor din lemn este esențială pentru a păstra un finisaj frumos și a prelungi utilizarea acestora. Dacă vă îngrijiti ușile, ferestrele și scările, acestea vor dura toată viața.

Perioadele pe care le lăsați între controalele de întreținere vor varia în funcție de tipul de usa aleasă și de condițiile de mediu.

Spre deosebire de usile exterioare din lemn, ușile dvs. interioare nu necesită nicio întreținere continuă, în afară de revopsirea ocazională pentru a străluci finisajul sau pentru a schimba stilul camerei.

Opțiuni standard și personalizate pentru a se potrivi cu fiecare ușă

Usa de interior furniruita Levana se poate realiza pe orice dimensiune si pentru orice grosine de zid.

Nota de personalitate o puteti da chiar dumneavoastra, avand posibilitatea sa veniti cu propriile idei in ceea ce priveste modelul usi (decupajul realizandu-se doar in linie dreapta) si culoare.

Asma oferă uși interioare de cea mai înaltă calitate. Avem o varietate de opțiuni pentru casă sau birou.

Indiferent dacă căutați uși din lemn sau uși compozite, vă vom ajuta să găsiți ușile interioare care se potrivesc cel mai bine casei, bugetului și stilului dvs.

CARACTERISTICI CHEIE USA INTERIOR LEVANA

FINISAJ

SIMTE DIFERENTA

Cine a spus că culoarea este rezervată pereților și mobilierului? Cu această ușă, puteți adăuga o altă piesă declarație în casa dvs. cu propria dvs. idee de culoare.

LUMINOZITATE

LASĂ LUMINA SOARELUI SĂ INTRE

O ușă cu geam poate fi adaosul perfect al casei dvs., permițând luminii să inunde în cameră, creând un mediu cald și primitor.

usa de interior cu geam
usi interior cherestea

DURABILITATE

SUNTEM ECOLOGICI

Suntem dedicați durabilității și suntem buni pentru mediu, motiv pentru care această ușă este fabricată din cherestea durabilă.

Din Colectia Noastra

Usa interior furniruita Lord - Usa de interior Brasov Asma
Usa interior furniruita Boss - Usa de interior Brasov Asma
Usa interior furniruita Lux - Usa de interior Brasov Asma
Usa interior furniruita Paolo - Usa de interior Brasov Asma

De ce Asma

Oferim o colecție de uși de interior unice, bine făcute, proiectate cu elemente care reprezintă cu adevărat stilul casei tale. Noi credem ca aspectul calitatii este definit de profesionalism, functionalitate, durabilitate si design, fapt pentru care imprimam esenta acestor calitati in usile de interior pe care le producem si comercializam.

Usi Asma

Usi Naturen

Usi exterior Tracia casa

Usi metalice Maco

Usi metalice Turcia

Usi Asma

Usi naturen

Usi exterior Tracia casa

Usi metalice Maco

Usi metalice Turcia