Usa metalica exterior Tissia - Usa Metalica Exterior Brasov

Usa metalica exterior Callatis

Prima impresie e totul! Modelul de usa metalica exterior Callatis este realizata din tabla zincata cu grosimea de 0,8mm cu model realizat prin ambutisare. Are doua fete imbinate prin sudura. Grosimea usii este de 60mm. Tocul este realizat din tabla zincata de 1,5 mm grosime, modelul este realizat prin laminare la rece iar imbinarile prin sudura. Pragul si toate intariturile sunt confectionate din tabla de 1,5 mm grosime pentru a-i conferi mai multa rezistenta.

*serviciile de montaj si transport NU sunt incluse in pret

Caracteristici

Usa metalica exterior Callatis este realizata din tabla zincata cu grosimea de 0,8mm cu model realizat prin ambutisare.

Fetele usii sunt imbinate prin sudura.

Tocul este realizat din tabla zincata de 1,5 mm grosime.

Modelul este realizat prin laminare la rece iar imbinarile prin sudura.

Pragul si toate intariturile sunt confectionate din tabla de 1,5 mm grosime pentru a-i conferi mai multa rezistenta.

Deschidere: usa este produsa in ambele variante: deschidere dreapta, deschidere stanga

Dimensiuni usa: standard: 2050 x 880 mm

Alte dimensiuni sunt produse la comanda

Dimensiuni geam: standard: 100 mm.

Pentru alte dimensiuni si decoruri va rugam sa ne contactati!

Detalii si Specificatii

Uşile sunt vopsite cu vopsea pulbere în camp electrostatic si pot avea finisaj texturat fin mat sau lucios.

Usa metalica exterior Callatis se evidentiaza prin cateva elemente de securitate care cresc nivelul de siguranta impotriva deschiderii usii prin efractie.

Feronerie:

  • broasca cu cilindru si amprenta si sild anti-efractie.
  • blindaje suplimentare sudate pe interiorul ușii în dreptul broaștelor, pentru a anula posibilitatea găuririi broaștei pe lângă șildul antiefractie
  • bolțuri fixe sudate pe blatul de ușă ce devin active atunci când ușa este închisă, astfel anulând scoaterea ușii de pe toc.

Chei: chei cu amprentă

Vizor: acest model de usa nu poate fi prevazut cu vizor.

Usa are un grad superior de izolatie, atat termica cat si fonica.

Izolatie interioara: interiorul este izolat cu vată bazaltică cu fibră perpendiculară cu densitate de 85kg/m3. Vata are o structură fibroasă cu o distribuţie bună a golurilor de aer acesta fiind şi avantajul care îi conferă o izolare foarte bună iarna, împotriva frigului cât şi vara, împotriva căldurii. Economia de energie termică pentru acest tip de izolare este de aproximativ 30% pentru o grosime de 60mm.

Etanșeitatea: este asigurată prin garnitura tubulară aplicată pe tocul ușii cu mare rezistență la mediul extern. Etanşarea se face cu garnitură tip EuroStrip produsă de firma suedeză Trellerborg Building Systems AB. Garniturile sunt realizate din EPDM cu duritate de 40-90 IRH, rezistenţă la întindere de -10MPa, elasticitate la rece pâna la -55oC şi la căldură până la 100oC.

Usa necesita intretinere minimala insa pentru o durata cat mai mare de folosinta, este recomandat a se respecta cateva indicatii furnizate de producator.

  • Grasimile si uleiurile pot fi indepartate cu apa cu detergent lichid de vase sau detegent pentru geamuri. Intotdeauna la final se clateste cu apa si se sterge usa cu o carpa moale.
  • Murdaria rezistenta se va inmuia cu multa apa pana aceasta va putea fi curatata.
  • Nu folositi scule sau ustensile mecanice (cutit, cutter, spaclu, bureti de sarma, etc) pentru curatarea suprafetei usii. Acestea pot zgaraia usa metalica si astfel este deteriorat aspectul estetic al acesteia.
  • Nu utilizati benzine cu plumb sau etil, kerosen, diluanti, solventi, acetona, tetraclorura de carbon, etc.

Instalare:  se recomandă ca montajul să fie efectuat de personal calificat, cu experiență în domeniu.

Atentionare: Producatorul sau distribuitorul nu isi asuma raspunderea pentru instalarea defectuoasa sau alte probleme cauzate de transportul impropriu.

Garantie: garantia produsului este de 24 luni de la data cumpararii.

Retur: Returul unui produs se poate efectua in contextul unor vicii de fabricatie constatate in urma unei reclamatii scrise. Pentru aceasta va rugam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie in acest site.

Specificatii Usa Metalica Exterior Callatis

SECURITATE
Broasca cu cilindru si amprenta si sild anti-efractie.
Blindaje suplimentare sudate pe interiorul ușii în dreptul broaștelor, pentru a anula posibilitatea găuririi broaștei pe lângă șildul antiefractie
Bolțuri fixe sudate pe blatul de ușă ce devin active atunci când ușa este închisă, astfel anulând scoaterea ușii de pe toc.
Chei: chei cu amprentă

FINISAJE

Blatul de ușă și tocul: sunt vopsite electrostatic cu vopsea rezistentă la exterior (condiții atmosferice deosebite, raze UV, ingheț/dezgheț).
Vopseaua are la bază rășini poliesterice saturate alese pentru rezistența deosebită la radiațiile UV și acțiunile mecanice exterioare.
Culori disponibile: vezi paletar.

DIMENSIUNI DISPONIBILE

Ușa simplă: 2050 x 880 mm

Ușa dublă: 2050 x 1200 mm

DIMENSIUNI LA COMANDA

Producem usi metalice cu dimensiuni standard sau la comanda in functie de cerintele clientului in diverse culori si nuante. Consultanta si proiectul sunt gratuite.

Din Colectia Noastra

Instructiuni Montaj Usa Metalica

1. Pregatirea locului unde va fi montata usa: indepartarea tocului existent, curatarea si realizarea cotei. Pentru un motaj optim recomandam un gol de zidarie mai mare cu 2 cm pe fiecare latura, atat pe inaltime cat si pe latimea usii.

2. Pozitionarea usii in golul de zid si fixarea pentru inceput cu pene din lemn. Se verifica si se corijeaza verticaliatea cu ajutorul unei nivele cu bula de aer dupa care se se inchide si se deschide usa de mai multe ori verificandu-se functionalitatea ei. Usa este bine pozitionata cand functioneaza fara sa agate cand se deschide, fara sa opuna rezistenta cand se inchide si cand foaia de usa se inchide pe tot ansamblul tocului fara sa ramana niciun luft intre foaie si toc. Deasemenea trebuie ca in orice pozitie deschis foaia de usa sa ramna pe loc.

NU demontati usa si nu departati tocul de foia de usa.
Usa NU se monteaza niciodata direct pe polistiren.

In cazul in care intre pervazul usii si peretele din caramida se interpune polistirenul folosit pentru izolatia casei, se va decupa polistirenul astfel incat pervazul usii sa fie in contact direct cu peretele din caramida.

3. Dupa ce v-ati asigurat ca usa e montata drept si functioneaza corect scoateti dopurile de pe toc. Prin gaurile de pe toc se fixeaza usa in perete cu dibluri metalice iar apoi se pun dopurile la loc si se continua fixarea usii cu spuma poliuretanica in toata cavitatea interioara a tocului. Se foloseste spuma atat pentru o fixare suplimenara cat si pentru izolare.

Recomandam folosirea a minim doua tuburi cu spuma pentru usile intr-un singur canat si minim trei tuburi cu spuma pentru usile in doua canate.

Daca usa va fi montata prin sudura recomandam o atentie sporita astfel incat tocul sa nu fie atins de sudura iar fierul beton folosit sa fie sudat pe suportii cu care este prevazut tocul usii la interior.

4. Auxiliarele pe care le primiti separat sunt manerul si contrapiesa de reglaj de la broasca. Va recomndam sa monati mai intai manerul pentru a va ajuta sa inchideti si sa deschideti usa iar apoi sa montati contrapiesa de reglaj pe tocastfel incat inchiderea usii sa se faca etans fara sa ramana niciun luft. Asiguati-va ca patratul a intarat in ambele piese si apoi blocati-l cu surubul de blocaj.

5. Recomandari:
NU deschideti imediat usa dupa montaj, lasati sa se intareasca spuma.
Daca ati scapat spuma pe toc nu o curatati imediat, lasati-o sa se intareasca si apoi indepartati-o.
Daca faceti zidarie si murdariti cu mortar suprafata usii/tocului, dati cu multa apa. Daca mortarul s-a uscat umeziti bine si indepartati usor evitand zgaraieturile.

Montajul usii va fi efectuat doar de persoane calificate care respecta normele de PSI si Protectia Muncii.

Sculele si uneltele folosite sunt urmatoarele: rotopercutor, masina de gaurit, flex, ciocan, nivela, etc.
Alte materiale necesare: dibluri metalice, spuma poliuretanica, pene din lemn.

De ce Asma

Oferim o colecție de uși de interior unice, bine făcute, proiectate cu elemente care reprezintă cu adevărat stilul casei tale. Noi credem ca aspectul calitatii este definit de profesionalism, functionalitate, durabilitate si design, fapt pentru care imprimam esenta acestor calitati in usile de interior pe care le comercializam.

Usi Asma

Usi Naturen

Usi exterior Tracia casa

Usi metalice Maco

Usi metalice Turcia

Usi Asma

Usi naturen

Usi exterior Tracia casa

Usi metalice Maco

Usi metalice Turcia