Usa interior apartament SMART - Usa de interior Brasov Asma

Usa interior apartament SMART

Uşa de interior SMART prin finisajul neted și liniile curate, oferă un aspect modern prin simplitatea sa. Această ușa de interior poate defini cu ușurință un cadru stilat. Fiecare panou are un chenar adânc care produce linii clare și o abordare contemporană asupra modelelor tradiționale.

Finisaje Usa Interior Apartament SMART

Usa interior apartament SMART 2 - Usa de interior Brasov Asma
Usa interior apartament SMART white
Usa interior apartament SMART 2 - Usa de interior Brasov Asma
Usa interior apartament SMART magnolie
Usa interior apartament SMART 2 - Usa de interior Brasov Asma
Usa interior apartament SMART grey
Usa interior apartament SMART 3 - Usa de interior Brasov Asma
Usa interior apartament SMART white
Usa interior apartament SMART 3 - Usa de interior Brasov Asma
Usa interior apartament SMART magnolie
Usa interior apartament SMART 3 - Usa de interior Brasov Asma
Usa interior apartament SMART grey

Detalii si Specificatii

Usa este complet echipata: foaie de usa (dimensiuni 600, 700, 800×2000 mm, 40 mm grosime), toc reglabil 100-140 mm, pervazuri pe ambele parti si feronerie (broasca magneica, 3 balamale, butuc si chei). Tocurile sunt prevazute cu garnituri (cheder) de cauciuc. Usile sunt reversibile.
Pentru grosime mai mare de perete se pot adauga extensii de toc.

Structura din lemn masiv placat cu MDF
Usa de Interior Brasov - Usa de interior Modulara Asma

Dimensiuni (foaie usa+toc): 66, 76, 86 x 203 cm
Grosime: 40 mm
Tip toc: reglabil
Tip ușă: înfoliată
Componente ușă:
• foaie ușă
• toc
• pervaz (5 buc X 210cm)
• 3 balamale
• butuc
• broască
Dimensiuni goluri de zidarie recomandate pentru montaj : 690, 790, 890 x 2050 mm

Întreținerea regulată a produselor din lemn este esențială pentru a păstra un finisaj frumos și a prelungi utilizarea acestora. Dacă vă îngrijiti ușile, ferestrele și scările, acestea vor dura toată viața.

Perioadele pe care le lăsați între controalele de întreținere vor varia în funcție de tipul de usa aleasă și de condițiile de mediu.

Spre deosebire de usile exterioare din lemn, ușile dvs. interioare nu necesită nicio întreținere continuă, în afară de revopsirea ocazională pentru a străluci finisajul sau pentru a schimba stilul camerei.

Opțiuni pentru a se potrivi cu fiecare ușă

Usa de interior modulara SMART este o usa care are la baza structura din lemn de pin acoperita cu MDF si un strat final folie de PVC. Invelisul perminte o durabilitate indelungata, fiind rezistent la zgarieturi si umezeala.

Asma oferă uși interioare de cea mai înaltă calitate. Avem o varietate de opțiuni pentru casă sau birou.

Indiferent dacă căutați uși din lemn sau uși compozite, vă vom ajuta să găsiți ușile interioare care se potrivesc cel mai bine casei, bugetului și stilului dvs.

CARACTERISTICI CHEIE USA INTERIOR APARTAMENT SMART

FINISAJ MAI NETED

SIMTE DIFERENTA

Placa MDF este formată din particule extrem de fine, ceea ce înseamnă că nu există granulație vizibilă. Rezultatul este un finisaj mai bun, mai neted, mai ales dacă este vopsit. Dacă doriti să va vopsiti ușile va recomandam ușile din MDF față de ușile din lemn masiv.
Cine a spus că culoarea este rezervată pereților și mobilierului? Cu această ușă, puteți adăuga o altă piesă declarație în casa dvs. cu propria dvs. idee de culoare.

LUMINOZITATE

LASĂ LUMINA SOARELUI SĂ INTRE

O ușă cu geam poate fi adaosul perfect al casei dvs., permițând luminii să inunde în cameră, creând un mediu cald și primitor.

usa de interior cu geam
Usa interior apartament MDF - Usa de interior Brasov Asma

SUNTEM ECOLOGICI

PRIETENOSI CU MEDIUL

Achiziționarea ușilor din MDF este o decizie prietenoasă cu mediul. MDF provine din deșeuri de lemn recuperate și reciclate, care altfel ar fi aruncate într-o groapă de gunoi sau arse. MDF folosește mai bine resursele naturale de lemn și o utilizare optimă a fiecărui copac. De fapt, MDF folosește aproape 100% din fiecare copac care este folosit pentru a face acest produs, spre deosebire de cheresteaua solidă, care utilizează doar aproximativ două treimi din fiecare copac.

Din Colectia Noastra