Telefon: 0726331124 | 40726331118 | 40733007128 | Mail: [email protected]Usa interior Greta2024-04-16T09:16:58+03:00

Usa interior Greta

Usa interior Greta

Usa interior apartament Greta - Usa de interior Brasov Asma

Usa interior Greta

Greta, ușa modernă modulară pentru interior, proiectată pentru a îmbunătăți spațiile din Brașov cu stil și funcționalitate.

Ușile noastre modulare pentru interior au un design elegant și contemporan, perfect pentru interioarele moderne. Echipate complet cu tocuri ajustabile, ușile noastre asigură o potrivire precisă pentru orice deschidere, în timp ce designul lor reversibil oferă versatilitate pentru a se potrivi preferințelor dumneavoastră cu ușurință. Fabricate cu o structură solidă din lemn placat cu MDF, ușile noastre îmbină durabilitatea cu eleganța atemporală. Experimentați instalarea fără probleme și calitatea superioară cu ușile interioare modulare Avanti. Indiferent dacă actualizați spațiul dvs. de acasă sau de birou, ușile noastre promit să ridice atmosfera cu prezența lor elegantă. Explorați și descoperiți ușa modernă modulară perfectă pentru a completa spațiul dumneavoastră din Brașov. Cu Greta, bucurați-vă de combinația perfectă de design modern, funcționalitate și durabilitate în fiecare ușă.

Finisaje Usa interior Greta

Usa interior Brasov Greta Alb -Usa de interior lemn MDF Brasov Asma
Greta Alb
Usa interior apartament Greta Arin - Usa de interior Brasov Asma
Greta Arin
Usa interior apartament Greta Castan - Usa de interior Brasov Asma
Greta Castan
Usa interior apartament Greta Gri - Usa de interior Brasov Asma
Greta Gri
Usa interior apartament Greta Stejar Fumuriu - Usa de interior Brasov Asma
Greta Stejar Fumuriu

Detalii si Specificatii

Usa este complet echipata: foaie de usa (dimensiuni 600, 700, 800×2000 mm, 40 mm grosime), toc reglabil 100-140 mm, pervazuri pe ambele parti si feronerie (broască cu cheie standard sau broască cu butuc (3 chei) sau broască cu fluture pentru WC cu blocator + mâner cu rozetă + opozant + 3 balamale tip fluture). Usile sunt reversibile.
Pentru grosime mai mare de perete se pot adauga extensii de toc.

Structura din lemn masiv placat cu MDF
Usa de Interior Brasov - Usa de interior Modulara Asma

Dimensiuni (foaie usa+toc): 66, 76, 86 x 203 cm
Grosime: 40 mm
Tip toc: reglabil
Tip ușă: înfoliată
Componente ușă:
• foaie ușă
• toc
• pervaz (5 buc X 210cm)
• 3 balamale
• butuc
• broască
Dimensiuni goluri de zidarie recomandate pentru montaj : 690, 790, 890 x 2050 mm

Întreținerea regulată a produselor din lemn este esențială pentru a păstra un finisaj frumos și a prelungi utilizarea acestora. Dacă vă îngrijiti ușile, ferestrele și scările, acestea vor dura toată viața.

Perioadele pe care le lăsați între controalele de întreținere vor varia în funcție de tipul de usa aleasă și de condițiile de mediu.

Spre deosebire de usile exterioare din lemn, ușile dvs. interioare nu necesită nicio întreținere continuă, în afară de revopsirea ocazională pentru a străluci finisajul sau pentru a schimba stilul camerei.

Opțiuni pentru a se potrivi cu fiecare ușă

Usa de interior Greta este o usa care are la baza structura din lemn acoperita cu MDF si un strat final folie de PVC. Invelisul perminte o durabilitate indelungata, fiind rezistent la zgarieturi si umezeala.

Asma oferă uși interioare de cea mai înaltă calitate. Avem o varietate de opțiuni pentru casă sau birou.

Indiferent dacă căutați uși din lemn sau uși compozite, vă vom ajuta să găsiți ușile interioare care se potrivesc cel mai bine casei, bugetului și stilului dvs.

Căutați un răspuns?

Ușile vin în diferite dimensiuni?2023-05-18T04:40:45+03:00

Deși există câteva dimensiuni comune ale ușilor, este important să le măsurați corespunzător înainte de a face achiziția. Selecția noastră de uși este disponibilă în cele mai populare dimensiuni, iar în funcție de materialul pe care îl alegeți, este posibil să puteți ajusta înălțimea și lățimea după achiziție, cu mențiunea că există o limită a cantității pe care o puteți tăia de pe o ușă înainte ca structura sa să fie compromisă. De asemenea, avem și opțiuni cu înălțime variabilă de până la 24 cm.

Trebuie să cumpăr mânerele ușilor separat?2023-05-18T04:45:46+03:00

Atunci când faceți achiziția, trebuie să verificați dacă mânerul este inclus. În majoritatea cazurilor, va trebui să îl cumpărați separat, dar aceasta vă oferă o mare șansă să alegeți un stil care vă place.

Mânerele noastre sunt disponibile într-o varietate de finisaje, inclusiv crom, oțel inoxidabil, nichel și alamă.

Ce stil de ușă se potrivește locuinței mele?2023-05-18T04:58:01+03:00

Ușile noastre interioare vin în toate stilurile, de la clasic la contemporan, astfel încât puteți alege un model care să completeze cel mai bine locuința dumneavoastră.

Culoare
Gândiți-vă dacă doriți ceva care să se potrivească cu restul decorațiunilor sau poate doriți să faceți mai mult din spațiu. Puteți opta pentru ceva atemporal, cum ar fi alb sau stejar, sau ceva mai în trend, cum ar fi cărbunele.

Lumină
Dacă locuința dumneavoastră suferă de lipsa luminii naturale, luați în considerare ușile care vor deschide spațiul. Ușile cu geam, de exemplu, vor lumina orice cameră.

Material
Luați în considerare ce fel de material vi se potrivește cel mai bine. Vă place să vă schimbați stilul în funcție de sezon? În acest caz, veți dori să alegeți ceva pe care îl puteți vopsi ușor. Dacă doriți ceva care să vă mențină călduros în timpul iernii, încercați lemnul tare pentru o izolație excelentă.

Din Colectia Noastra

Go to Top