Usa interior modulara Greta - Usa de interior Brasov Asma

Usa interior modulara Greta

Uşa de interior modulară Greta se concentrează pe linii orizontale şi verticale care oferă o abordare modernă asupra stilului tradițional. Frumusețea sa constă în simplitatea sa. O poti folosi în camerele din întreaga casă și știi că va arăta elegant, alături de decorul existent. Finisajul neted îi oferă un aspect sofisticat.

[popup_anything id=”1904″]

Finisaje Usa Interior Modulara Greta

Usa interior modulara Greta Alb - Usa de interior Brasov Asma
Usa interior Greta Alb
Usa interior modulara Greta Arin Auriu - Usa de interior Brasov Asma
Usa interior Greta Arin Auriu
Usa interior modulara Greta Castan - Usa de interior Brasov Asma
Usa interior Greta Castan
Usa interior modulara Greta Fag - Usa de interior Brasov Asma
Usa interior Greta Fag
Usa interior modulara Greta Frasin - Usa de interior Brasov Asma
Usa interior Greta Frasin
Usa interior modulara Greta Grin - Usa de interior Brasov Asma
Usa interior Greta Grin

Detalii si Specificatii

Întreținerea regulată a produselor din lemn este esențială pentru a păstra un finisaj frumos și a prelungi utilizarea acestora. Dacă vă îngrijiti ușile, ferestrele și scările, acestea vor dura toată viața.

Perioadele pe care le lăsați între controalele de întreținere vor varia în funcție de tipul de usa aleasă și de condițiile de mediu.

Spre deosebire de usile exterioare din lemn, ușile dvs. interioare nu necesită nicio întreținere continuă, în afară de revopsirea ocazională pentru a străluci finisajul sau pentru a schimba stilul camerei.

Opțiuni pentru a se potrivi cu fiecare ușă

Usa de interior modulara Greta este o usa modulara MDF full cu structura din lemn masiv. Tocul este din lemn masiv placat cu MDF. Finisajul de polipropilena face usa rezistenta la umiditate si lovituri.

Asma oferă uși interioare de cea mai înaltă calitate. Avem o varietate de opțiuni pentru casă sau birou.

Indiferent dacă căutați uși din lemn sau uși compozite, vă vom ajuta să găsiți ușile interioare care se potrivesc cel mai bine casei, bugetului și stilului dvs.

CARACTERISTICI CHEIE USA INTERIOR GRETA

FINISAJ

SIMTE DIFERENTA

Cine a spus că culoarea este rezervată pereților și mobilierului? Cu această ușă, puteți adăuga o altă piesă declarație în casa dvs. cu propria dvs. idee de culoare.

LUMINOZITATE

LASĂ LUMINA SOARELUI SĂ INTRE

O ușă cu geam poate fi adaosul perfect al casei dvs., permițând luminii să inunde în cameră, creând un mediu cald și primitor.

usa de interior cu geam
usi interior cherestea

DURABILITATE

SUNTEM ECOLOGICI

Suntem dedicați durabilității și suntem buni pentru mediu, motiv pentru care această ușă este fabricată din cherestea durabilă.

Din Colectia Noastra