Usa interior modulara Leona - Usa de interior Brasov Asma

Usa interior modulara Leona

Ușa de interior Leona prin finisajul neted și liniile orizontale curate, oferă un aspect modern prin simplitatea sa. Această gamă de uși de interior pot defini cu ușurință un cadru stilat. Fiecare panou are un chenar adânc care produce linii clare și o abordare contemporană asupra modelelor tradiționale.

[popup_anything id=”1904″]

Finisaje Usa Interior Modulara Leona

Usa interior modulara Leona Stejar Deschis - Usa de interior Brasov Asma
Usa interior Leona Stejar Deschis
Usa interior modulara Leona Stejar Fumuriu - Usa de interior Brasov Asma
Usa interior Leona Stejar Fumuriu
Usa interior modulara Leona Sandal - Usa de interior Brasov Asma
Usa interior Leona Sandal

Detalii si Specificatii

Întreținerea regulată a produselor din lemn este esențială pentru a păstra un finisaj frumos și a prelungi utilizarea acestora. Dacă vă îngrijiti ușile, ferestrele și scările, acestea vor dura toată viața.

Perioadele pe care le lăsați între controalele de întreținere vor varia în funcție de tipul de usa aleasă și de condițiile de mediu.

Spre deosebire de usile exterioare din lemn, ușile dvs. interioare nu necesită nicio întreținere continuă, în afară de revopsirea ocazională pentru a străluci finisajul sau pentru a schimba stilul camerei.

Opțiuni pentru a se potrivi cu fiecare ușă

Usa de interior modulara Leona este o usa modulara MDF full cu structura din lemn masiv. Tocul este din lemn masiv placat cu MDF. Finisajul de polipropilena face usa rezistenta la umiditate si lovituri.

Asma oferă uși interioare de cea mai înaltă calitate. Avem o varietate de opțiuni pentru casă sau birou.

Indiferent dacă căutați uși din lemn sau uși compozite, vă vom ajuta să găsiți ușile interioare care se potrivesc cel mai bine casei, bugetului și stilului dvs.

CARACTERISTICI CHEIE USA INTERIOR LEONA

FINISAJ

SIMTE DIFERENTA

Cine a spus că culoarea este rezervată pereților și mobilierului? Cu această ușă, puteți adăuga o altă piesă declarație în casa dvs. cu propria dvs. idee de culoare.

LUMINOZITATE

LASĂ LUMINA SOARELUI SĂ INTRE

O ușă cu geam poate fi adaosul perfect al casei dvs., permițând luminii să inunde în cameră, creând un mediu cald și primitor.

usa de interior cu geam
usi interior cherestea

DURABILITATE

SUNTEM ECOLOGICI

Suntem dedicați durabilității și suntem buni pentru mediu, motiv pentru care această ușă este fabricată din cherestea durabilă.

Din Colectia Noastra