Usa metalica Seria Rustica SE 003

Usa metalica Seria Rustica SE 003

Seria Rustica SE 003 - Usa Metalica Apartament Brasov

Usa metalica de apartament Seria Rustica SE 003 Negru Perlat

Găsiți o ușă elegantă și durabilă pentru casa dvs.! Modelul de usa metalica Seria Rustica SE 003 are structura principala de otel galvanizat Sistem triplu Omega cu grosimea de de 1,00 mm sudata in rama usii.
O ușă de intrare din oțel este cea mai bună opțiune pentru dvs. dacă cea mai mare preocupare este siguranța și protecția.

Cu o usa metalica Seria Rustica SE 003 , veți avea liniștea sufletească știind că casa dvs. va fi bine protejată împotriva intrusilor.

Latimea foii de usa este de 780 mm. Latimea tocului interior este de 880 mm iar tocul este realizat din tabla de 1,5 mm grosime.

Pragul si toate intariturile sunt confectionate din tabla de 1,5 mm grosime pentru a-i conferi mai multa rezistenta.

Antracit, Saruhan
880*2010*160

GREUTATEA MEDIE A USII = 73 KG

*serviciile de montaj si transport NU sunt incluse in pret

Caracteristici

Usa metalica Seria Rustica SE 003 este extrem de eficienta din punct de vedere energetic. Usile noastre sunt umplute cu polisitiren printr-un proces condus de computer pentru a maximiza izolația. Ușile de intrare din oțel sunt, de asemenea, construite cu adezivi termici pentru a crește integritatea structurală, împreună cu eficiența energetică.

Usa metalica Seria Rustica SE 003 este realizata din otel galvanizat Sistem triplu Omega avand cadru din oțel reglabil 150-260 mm.

Tocul cu pervaz inclus, este din tabla de 1.5 mm (decapata), clasa 1 , conferindu-i un grad inalt de rezistenta.

Structura metalica este realizata din otel galvanizat de 1 mm, iar in interiorul acesteia la balamale si broaste sunt aplicate intarituri.

Dimensiuni usa: standard: 880*2010*160

Pentru alte dimensiuni si decoruri va rugam sa ne contactati!

Detalii si Specificatii

Uşile sunt vopsite cu vopsea pulbere în camp electrostatic si pot avea finisaj texturat fin mat sau lucios.

Nuante disponibile: Antracit, Saruhan

Usa metalica Seria Rustica SE 003 se evidentiaza prin cateva elemente de securitate care cresc nivelul de siguranta impotriva deschiderii usii prin efractie.

Feronerie:

  • sistem de inchidere, la interior,cu fluturas clema de siguranta
  • broasca cu 3 bolturi rezistenta la exfractie,cu butuc cu 3 chei si fluturas
  • balamale sudate ( 3 Buc.)

Chei: chei cu amprentă

Vizor: vizor cu deschidere mare a campului vizual,cu capac

Usile noastre sunt umplute cu spumă printr-un proces condus de computer pentru a maximiza izolația.

Usile noastre prezintă izolație din miez de spumă eficientă din punct de vedere energetic și oferă rezistență, durabilitate și întreținere ușoară. Sunt rezistente la micsorare, umflare și deformare pentru a se asigura că vor rezista la elementele oricărui climat.

Usa necesita intretinere minimala insa pentru o durata cat mai mare de folosinta, este recomandat a se respecta cateva indicatii furnizate de producator.

  • Grasimile si uleiurile pot fi indepartate cu apa cu detergent lichid de vase sau detegent pentru geamuri. Intotdeauna la final se clateste cu apa si se sterge usa cu o carpa moale.
  • Murdaria rezistenta se va inmuia cu multa apa pana aceasta va putea fi curatata.
  • Nu folositi scule sau ustensile mecanice (cutit, cutter, spaclu, bureti de sarma, etc) pentru curatarea suprafetei usii. Acestea pot zgaraia usa metalica si astfel este deteriorat aspectul estetic al acesteia.
  • Nu utilizati benzine cu plumb sau etil, kerosen, diluanti, solventi, acetona, tetraclorura de carbon, etc.

Instalare:  se recomandă ca montajul să fie efectuat de personal calificat, cu experiență în domeniu.

Atentionare: Producatorul sau distribuitorul nu isi asuma raspunderea pentru instalarea defectuoasa sau alte probleme cauzate de transportul impropriu.

Garantie: garantia produsului este de 24 luni de la data cumpararii.

Retur: Returul unui produs se poate efectua in contextul unor vicii de fabricatie constatate in urma unei reclamatii scrise. Pentru aceasta va rugam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie in acest site.

Specificatii Usa Metalica Seria Rustica SE 003